Jump to content
ClanVPP
  • Announcements

    • ^FacE

      Donation information   02/03/2017

      Please be sure to include your steam ID and IGN in the comments while you donate so we know who its from if you're logged in as guest (Unless you're registered and signed in) It will automatically post a thread once you donate   If you did not include this information in your Donation Note, Please create a new Support Request here with the following information: Your In-Game Name SteamID
    • VPP_Liam

      Player Support   03/12/2017

      Please use our Support Central located here:http://clanvpp.com/forum/7-support-central/ CHATBOX IS NOT FOR SUPPORT
    • ^FacE

      VPP LAN Party Late 2017/Early 2018   04/04/2017

      Please click the following thread for more information and replies  
VPP_Liam

Anti-TeamStacking Feedback

Recommended Posts

VPP_Liam    1,056

This feedback topic is for the latest update applied on Monday 20th February on Dallas Competitive to resolve Team Stacking.

 

This topic allows you to give us your thoughts, suggestions and general feedback. We really appreciate your feedback and it will helps us deliver the best experience for you!

For bug reports, please submit them separately in the CS:GO Issues forum.

 

Many Thanks,

Liam

Head Community Manager

Community Relations & Management

Share this post


Link to post
Share on other sites
shoottomaim    7
2 hours ago, AdminPolice said:

Seems good so far, although, whatever team im on is always stacked soo. ;P

In VPP news: Man jerks himself off after no one will jerk him off

 

kekekekke

Share this post


Link to post
Share on other sites
TheRealDoge    11

So far, the plugin has been working great so you deserve every ounce of credit there is Liam along with Toan's approval. Keep up the good work and thanks! However, I think I might have found a small bug within the plugin. Here's what happened.

I refreshed my server list and noticed that the game was at 33/32, so I decided to connect through IP since I wanted to get in and wait for a spot to open. The game/map loaded and all of the sudden I was on the team menu screen and not automatically assigned to a team. I was able to choose my own team which was T-Side since CT-Side wouldn't let me as it was most likely full. I decided to disconnect and reconnect again to see if the problem was still occurring which it did not therefore I was automatically assigned to a team which was CT-Side. I think there was also one or two people in spectate as well. The map was cache and I joined in the middle of the game (I forgot the rounds/score and pre/post half-time).

My thoughts/guesses:

1. As soon as I joined the server, perhaps someone immediately disconnected as soon as I clicked continue and was about to get automatically scrambled however; the plugin might have failed and allowed me to be on the team menu screen and pick a side.

2. Maybe the number of spectators in a full server along with the first point I made could have caused the bug.

3. Maybe the number of spectators in general is affecting the plugin in some way.

4. It could also be where the plugin will NOT ALWAYS work effectively for every single player that connects to the server therefore allowing very few players at random times to choose a side.

5. Luck?

I'm not that much of a debugger or problem solver, so take my thoughts as guesses and not facts.

Edited by TheRealDoge
Typo & More Details

Share this post


Link to post
Share on other sites
shoottomaim    7

If you join spec while both teams are full and then you join a team after some leaves, it pops up the "You cannot join a team while the match has started" or something error

Share this post


Link to post
Share on other sites
VPP_Liam    1,056
3 hours ago, TheRealDoge said:

So far, the plugin has been working great so you deserve every ounce of credit there is Liam along with Toan's approval. Keep up the good work and thanks! However, I think I might have found a small bug within the plugin. Here's what happened.

I refreshed my server list and noticed that the game was at 33/32, so I decided to connect through IP since I wanted to get in and wait for a spot to open. The game/map loaded and all of the sudden I was on the team menu screen and not automatically assigned to a team. I was able to choose my own team which was T-Side since CT-Side wouldn't let me as it was most likely full. I decided to disconnect and reconnect again to see if the problem was still occurring which it did not therefore I was automatically assigned to a team which was CT-Side. I think there was also one or two people in spectate as well. The map was cache and I joined in the middle of the game (I forgot the rounds/score and pre/post half-time).

My thoughts/guesses:

1. As soon as I joined the server, perhaps someone immediately disconnected as soon as I clicked continue and was about to get automatically scrambled however; the plugin might have failed and allowed me to be on the team menu screen and pick a side.

2. Maybe the number of spectators in a full server along with the first point I made could have caused the bug.

3. Maybe the number of spectators in general is affecting the plugin in some way.

4. It could also be where the plugin will NOT ALWAYS work effectively for every single player that connects to the server therefore allowing very few players at random times to choose a side.

5. Luck?

I'm not that much of a debugger or problem solver, so take my thoughts as guesses and not facts.

Thankyou for your feedback!

1. I will investigate this futher.

2/3. Possibly there are too many spectators however the teams should never be full. I will try disabling that where it will says teams full. Really they should be full on 30/30 if all players in  server are playing.

4. This is an odd one, will investigate further.

Share this post


Link to post
Share on other sites
VPP_Liam    1,056
3 hours ago, shoottomaim said:

If you join spec while both teams are full and then you join a team after some leaves, it pops up the "You cannot join a team while the match has started" or something error

Removing the "Teams Full" feature may resolve this issue. My guess is there are too many spectators.

Share this post


Link to post
Share on other sites
VPP_Liam    1,056
10 hours ago, shoottomaim said:

If you join spec while both teams are full and then you join a team after some leaves, it pops up the "You cannot join a team while the match has started" or something error

I may have found a solution to this problem, See:

https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=259413 (Problem Report)

And

https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=1982360?p=1982360 (Plugin)

 

I will test this on the development server later today.

10 hours ago, TheRealDoge said:

I refreshed my server list and noticed that the game was at 33/32, so I decided to connect through IP since I wanted to get in and wait for a spot to open. The game/map loaded and all of the sudden I was on the team menu screen and not automatically assigned to a team. I was able to choose my own team which was T-Side since CT-Side wouldn't let me as it was most likely full. I decided to disconnect and reconnect again to see if the problem was still occurring which it did not therefore I was automatically assigned to a team which was CT-Side. I think there was also one or two people in spectate as well. The map was cache and I joined in the middle of the game (I forgot the rounds/score and pre/post half-time).

This may resolve the issue as auto balancing is still enabled and the feature that I have added has it's own Team Balancing so it maybe conflicting and prevent my Autobalancing from working and resulting in Teams being open for selection.

I will also test this later toady on the test server and will remove the other auto balancing option in the server config now that we have our own that pretty much does what the other auto balancing options just more advanced.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
VPP_Liam    1,056
18 hours ago, TheRealDoge said:

So far, the plugin has been working great so you deserve every ounce of credit there is Liam along with Toan's approval. Keep up the good work and thanks! However, I think I might have found a small bug within the plugin. Here's what happened.

I refreshed my server list and noticed that the game was at 33/32, so I decided to connect through IP since I wanted to get in and wait for a spot to open. The game/map loaded and all of the sudden I was on the team menu screen and not automatically assigned to a team. I was able to choose my own team which was T-Side since CT-Side wouldn't let me as it was most likely full. I decided to disconnect and reconnect again to see if the problem was still occurring which it did not therefore I was automatically assigned to a team which was CT-Side. I think there was also one or two people in spectate as well. The map was cache and I joined in the middle of the game (I forgot the rounds/score and pre/post half-time).

My thoughts/guesses:

1. As soon as I joined the server, perhaps someone immediately disconnected as soon as I clicked continue and was about to get automatically scrambled however; the plugin might have failed and allowed me to be on the team menu screen and pick a side.

2. Maybe the number of spectators in a full server along with the first point I made could have caused the bug.

3. Maybe the number of spectators in general is affecting the plugin in some way.

4. It could also be where the plugin will NOT ALWAYS work effectively for every single player that connects to the server therefore allowing very few players at random times to choose a side.

 

17 hours ago, shoottomaim said:

If you join spec while both teams are full and then you join a team after some leaves, it pops up the "You cannot join a team while the match has started" or something error

 

A Hotfix has been applied to hopefully resolve these issues you have both raised, please let me know if these issues have been resolved with the Hotfix I just rolled out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Du Ma    29

I think this is the right forum. So I love love the plugin but I think it is the reason that we have been having massive lag during peak hours. Toan said during those times the server CPU utilization was at 100%. Can you look into that Liam?

Share this post


Link to post
Share on other sites
VPP_Liam    1,056
39 minutes ago, Du Ma said:

I think this is the right forum. So I love love the plugin but I think it is the reason that we have been having massive lag during peak hours. Toan said during those times the server CPU utilization was at 100%. Can you look into that Liam?

Toan has mentioned the CPU has been at 100% since the plugin was added. This is most likey due to too many plugins. This has been scheduled for removal.

Force auto assign will still be operational as normal since it is a vavle config line.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bird    14

Cool,  cause aerver has been laggin quite a bit,  and I'm getting frame drops randomly.

Besides that,  alot of people actually like the plugin (besides the few who bitches about everything)  So it's been doing well

Share this post


Link to post
Share on other sites
mdnght    13
3 hours ago, ^FacE said:

I say no skins9_9

I honestly think a server wide vote on whether or not skins should stay would come back at like 80%+ saying no.  It's a lot of textures to load just so people can troll.  Also, anything that might help lower the sv/var a bit at full capacity and give people more fps would be great.

Share this post


Link to post
Share on other sites
VPP_Liam    1,056
1 hour ago, mdnght said:

I honestly think a server wide vote on whether or not skins should stay would come back at like 80%+ saying no.  It's a lot of textures to load just so people can troll.  Also, anything that might help lower the sv/var a bit at full capacity and give people more fps would be great.

Skins makes us $$$$$ ;);):D:D

Share this post


Link to post
Share on other sites
HEHE    22

On the serious note, the server has been lagging the past few days, the sv goes all the way to red and stays there constantly and yesterday during peak hour, the serve lagged super hard, making it unable for several players to play. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
VPP_Liam    1,056
1 minute ago, HEHE said:

On the serious note, the server has been lagging the past few days, the sv goes all the way to red and stays there constantly and yesterday during peak hour, the serve lagged super hard, making it unable for several players to play. 

This should be resolved with today's maintenance, server performance should be improved and back to normal.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×